EN GR

Blog

HOTELIA 2018 Το ξενοδοχείο ως πρέσβης της τοπικής γαστρονομίας Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018 14.00

Συμμετέχει στο panel: ΜελέτιοςΑνδρινός Reservations Manager – Kritsa Gastronomy Hotel Συντονίζει: Μαρίνα Μπουτάρη Managing Director – Trip 2 Taste

Η νέα γενιά τουριστών έχει ως χαρακτηριστικό την ανάγκη για επαφή με τον αυθεντικό, τοπικό χαρακτήρα του προορισμού που επισκέπτεται.

Ο γαστρονομικός πλούτος ενός τόπου αποτελεί σημείο αναφοράς για την ολοκληρωμένη εμπειρία του επισκέπτη.

Το ξενοδοχείο μπορεί να παίξει το ρόλο του πρέσβη της τοπικής γαστρονομίας αναδεικνύοντας τα προϊόντα και τους παραγωγούς του τόπου, μέσα από τις υπηρεσίες που προσφέρει. 

ΠΟΡΤΑΡΙΑ