Ελληνικό παραδοσιακό πρωινό
Κάθε πρωί μοσχοβολάει το ξενοδοχείο, καθώς ετοιμάζεται ένας πλούσιος μπουφές γεμάτος από Πηλιορείτικες γεύσεις και μυρωδιές του βουνού.
Οι επισκέπτες μας απολαμβάνουν το πρόγευμα τους δίπλα στο τζάκι τον χειμώνα ή στη πλατεία με τα αιωνόβια πλατάνια και τα τρεχούμενα νερά της πηγής το καλοκαίρι, ξεκινώντας την μέρα τους γεμάτοι ενέργεια και καλή διάθεση.
Στο πρωινό μας προσφέρονται καθημερινά φρέσκα φρούτα εποχής και φρεσκοστυμμένος χυμός πορτοκαλιού, γιαούρτι και θεσσαλικά τυριά.
Τα λαχανικά εποχής και τα αυγά είναι από το αγρόκτημα μας. Τις μαρμελάδες και τα γλυκά του κουταλιού τα κάνουμε με ιδιαίτερη φροντίδα και αγάπη από φρούτα της περιοχής μας.
Το πρωινό μας συμπληρώνουν οι γεύσεις από την τοπική παράδοση.
Πρώτο λόγο έχουν οι πίτες μας με σπιτικό φύλλο,τα λουκάνικα,το γαλοτύρι,το τυρόψωμο,το ελιόψωμο,η στραπατσάδα,τα ρυζόγαλα,ο τραχανάς τον χειμώνα, οι τηγανοκουλούρες, η κηρήθρα, ο σιμιγδαλένιος χαλβάς, η μηλόπιτα και φυσικά όλα συνοδεύονται από ελληνικό καφέ στο μπρίκι και ροφήματα από βότανα του Πηλίου.
Ένα δεύτερο πρωινό είναι διαθέσιμο για όσους ξυπνούν αργά, από τις 11.30 και μετά και περιλαμβάνει ελληνική ομελέτα με φέτα και λαχανικά,λουκουμάδες με μέλι,φρεσκοστυμμένος χυμός πορτοκαλιού,φρούτα και καφές.
Όποιες και αν είναι οι προτιμήσεις σας σίγουρα η εμπειρία Ελληνικού πρωινού στο Κρίτσα θα σας μείνει αξέχαστη.
Σημαντική ενημέρωση: Λόγω των έκτακτων συνθηκών και των μέτρων προστασίας για την εξάλειψη της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 το πρωινό το Kritsa Gastronomy Hotel θα σερβίρεται a la carte. Διατηρούμε την ίδια ποιότητα και τα ίδια προϊόντα για να συνεχίσουμε να σας προσφέρουμε μια παρόμοια γευστική εμπειρία Ελληνικού Πρωινού
