Διαμονή

Καλωσορίσατε στο υπέροχο Πήλιο!

Σ

Στην κεντρική πλατεία της Πορταριάς ανάμεσα στις ανθισμένες ορτανσίες, τα αιωνόβια πλατάνια και τα τρεχούμενα νερά των πηγών το ξενοδοχείο μας, σας προσφέρει ζεστή ελληνική φιλοξενία. Ο συνδυασμός των ρομαντικών δωματίων του, το φημισμένο ελληνικό πρωινό μαζί με τις παραδοσιακές γεύσεις του εστιατορίου μας, είναι αληθινή εμπειρία. Ελάτε, απολαύστε τη φιλοξενία μας και ζήστε αξέχαστες στιγμές με ατέλειωτες βόλτες και δραστηριότητες στο μαγικό μας βουνό .

Classic Small Room

Το classic small room διαθέτει διπλό κρεβάτι, διπλά τζάμια για θερμομόνωση, σεσουάρ μαλλιών, έγχρωμη δορυφορική τηλεόραση LCD και DVD, τηλέφωνο, δυνατότητα ασύρματης πρόσβασης στο Internet, μπάνιο με ντους και καμπίνα, κεντρική θέρμανση και κλιματισμό

Double Room With Balcony

Το double room with balcony διαθέτει ένα διπλό ή δυο μονά κρεβάτια,μπαλκόνι με θέα στην πλατεία με τα αιωνόβια πλατάνια, διπλά τζάμια για θερμομόνωση, σεσουάρ μαλλιών, έγχρωμη δορυφορική τηλεόραση LCD και DVD, τηλέφωνο, ψυγείο,δυνατότητα ασύρματης πρόσβασης στο Internet, μπάνιο με ντους και καμπίνα, κεντρική θέρμανση και κλιματισμό.

Double Room With Fireplace

Το double room with fireplace διαθέτει ένα διπλό κρεβάτι, τζάκι,αίθριο, διπλά τζάμια για θερμομόνωση, σεσουάρ μαλλιών, έγχρωμη δορυφορική τηλεόραση LCD και DVD, τηλέφωνο, ψυγείο,δυνατότητα ασύρματης πρόσβασης στο Internet, μπάνιο με ντους, κεντρική θέρμανση και κλιματισμό.

Classic Double Room

Το classic double room διαθέτει ένα διπλό ή δυο μονά κρεβάτια, διπλά τζάμια για θερμομόνωση, σεσουάρ μαλλιών, έγχρωμη δορυφορική τηλεόραση LCD και DVD, τηλέφωνο, ψυγείο,δυνατότητα ασύρματης πρόσβασης στο Internet, μπάνιο με ντους και καμπίνα, κεντρική θέρμανση και κλιματισμό.

Double Room With Extra Bed

Το double room with extra bed διαθέτει ένα διπλό ή δυο μονά κρεβάτια,ένα sofa bed, διπλά τζάμια για θερμομόνωση, σεσουάρ μαλλιών, έγχρωμη δορυφορική τηλεόραση LCD και DVD, τηλέφωνο, ψυγείο,δυνατότητα ασύρματης πρόσβασης στο Internet, μπάνιο με ντους, κεντρική θέρμανση και κλιματισμό

Family Connecting Room

Tο family connecting room διαθέτει δύο χώρους και διακρίνεται για την προσεγμένη διαρρύθμιση, τα ευχάριστα απαλά χρώματα, την κομψή επίπλωση και τη θέα στην περίφημη πλατεία της Πορταριάς με τα αιωνόβια πλατάνια

Family Connecting Room With Fireplace and Balcony

Tο family connecting room with firepace and balcony διαθέτει δύο χώρους και διακρίνεται για την προσεγμένη διαρρύθμιση, τα ευχάριστα απαλά χρώματα, την κομψή επίπλωση και τη θέα στην περίφημη πλατεία της Πορταριάς με τα αιωνόβια πλατάνια.

Ενας μαγευτικός προορισμός για όλες τις εποχές του χρόνου